Bőrmegújító Derma roller kezelések terápia - Beauty-Four Szépségstúdió kozmetika - fodrászat - műköröm

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bőrmegújító Derma roller kezelések terápia

derma-roller kezelés
genosys rendszer

Kollagén felel bőrünk rugalmasságáért, ám az évek során a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége csökken, emiatt bőrünk elveszti rugalmasságát, és ráncosodni kezd.
A kollagén indukciós terápia (dermaroller) tulajdonképpen fokozza a bőr kollagén termelését, s az újabb kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén az arc újra fiatalossá, üdévé válik.

A DERMAROLLER "készülék"

Néhány hónapja már hazánkban is elérhető ez az igen újszerű bőrfiatalító eljárás, amelyet egy német plasztikai sebész dolgozott ki.
A dermaroller használata során egy apró, de sűrű tűfelületű (6-8 sorban 160-192 db apró tű) hengert görgetnek végig az arcon, s ezzel 0,5-2 mm-es mélységű mikrosérüléseket okozva beindul a bőr természetes regenerációs folyamata.
A dermis átalakul, a III.tipusú kollagénből (alacsony vízmegkötő képességű) I. típusú (hidratált) keletkezik.
3-4 hónap után újraépül a rugalmas kollagénháló, feszessé válik az arcbőr, valamint összeszűkülnek a tágult pórusok, a besüppedt hegek kiemelkednek, és így az egész arc fiatalossá, üdévé válik.

A DERMAROLLER kíméletes bőrfiatalító megoldást nyújt:

  - tág pórusú
  - aknés hegek eltüntetésére
  - bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
  - idősödő bőrre, apró ráncokra
  - seborrheas bőrre
  - terhességi csíkok halványítására
  - hypopigmentációra
  - cellulit csökkentésére
  - kóros hajhullás, fiatalkori kopaszodás

Ajánlott 25-50 közötti korosztályba tartozó nőknek és férfiaknak is!

Dermaroller hengerfeje
A hengerfejen eltérő hosszúságú mikortűk találhatóak, amelyek más-más bőrproblémák megoldására teszik alkalmassá a Dermarollert:
0,2-0,3 mm: otthoni kezelésre alkalmas hengerfej, amellyel a páciens saját maga is támogathatja az orvosi dermaroller kezelés hatékonyságát
0,5 mm: finom ráncok, a száj körüli "dohányzó ráncok", pigmentfoltok eltávolítására és a haj kezelésére megfelelő tűméret
1 mm: közepesen mély ráncok és az aknés hegek eltávolítására használatos
1,5-2 mm: mély ráncok, stria, keloidos hegek, mély aknés kráterek megszüntetésére alkalmasak, és bőrfeszesítésre (pl. szülés után a has bőrének feszesítésére)

A bőrfelület előkészítése a Dermaroller kezeléshez:

A bőrfiatalitó kezeléssor megkezdése előtt ajánlott 3 hétig C és A vitamin+antioxidáns előkezelése, esetleg enyhe kémiai hámlasztással vagy mikordermabrázióval az elhalt szaturéteget (stratum corneum) eltávolítani a kezelendő terület letisztítása érzéstelenítő krém felhelyezése, majd a kellő idő eltelte után annak eltávolítása a bőrfelület fertőtlenítése (pl.Betadine) majd a Dermaroller kelezés.

Dermaroller hatása napkárosodott arcbőrön

A Dermaroller kezelés menete:
Dermarollerrel az egész arcot kezelés alá veszik, a tűs hengert kb. tizenötször végiggörgetik rajta, kikerülve a letakart szemeket a kezelt bőrfelületet ismételten fertőtlenítik hűtőmaszk felhelyezése, amely tápláló C vitamint és Aloe Verat tartalmazhat, ami megnyugtatja a kezelt felületet és a mikrosérülések gyógyulási folyamatát segíti a kollagén termelődés felgyorsítása érdekében a dermaroller kezelés kiegészíthető tápláló hatóanyagokkal is (A, C, E vitamin, hyaluronsav, stb.) fényvédő krém felhelyezése.

derma-roller kezelés

Időtartam:  Előkészülettel együtt 50-60 perc, a látványos hatáshoz 2-4 hetente ismételt, 4-10 dermaroller kezelés szükséges. A kezelési sorok közt kb. 3 hónap szünetet célszerű tartani.
Mellékhatás, szövődmény:   Minimális fájdalommal járhat, de nincs semmilyen káros mellékhatása. A Dermaroller használata után néhány órán keresztül (hosszabb tű esetén-1,5-2 mm- néhány napig) bőrpír észlelhető.
Ellenjavallat, kockázat:
aktív bőrbetegség áll fenn( pl. rosszindulatú bőrdaganat, herpesz, psoriasis) a kezelendő területen szemölcs, anyajegy, napfény keratozis, impetigo lesio vérzékenység, ill. antikolagulans terápia (warfarin, heparin) akutan pattanásos bőr estében a gyulladást antibiotikumos és vagy retinoid kezeléssel lecsendesítik , s majd csak ezután végezik el a dermaroller kúrát.
Az Aspirin rendszeres szedését 3 nappal a Dermaroller-kezelés előtt ajánlott befejezni
Gyógyulás:  Az arcpír néhány napon belül eltűnik. UVA (magas jelzővel ellátva) és UVB (20-30 SPF) elleni védelmet biztosító nappali krém (ill. napkrém) használata különösen ajánlott a kezeléssor alatt és után néhány hétig!


Eredmény:   A dermaroller kezelés első két alkalma után már meglepő javulásról számolnak be a páciensek, de az igazi eredményre csak 2-3 hónapos kezeléssor után várhatunk.
Ha valakinek súlyosabb a bőrproblémája, akkor 3 hónap szünet után meg lehet ismételni a teljes kezeléssort, és a bőr folyamatosan javulni fog.
Érzéstelenítés:  Enyhe fájdalommal jár csupán a dermaroller tűs hengerével történő arckezelés, amely általában nem igényel fájdalcsillapítást. Érzékenyebb páciensek esetém ajánlott helyi érzéstelenítő krém használata.
Ellátás:  ambulánsan

szepsegbroker.hu | DERMAROLLER - Kollagén indukciós terápia

Az első kezelésnél meg kell vásárolni a roller fejet, mellyel kizárólag Önt kezeljük a sterilitást megőrzése miatt.

A DTS roller fej ára
4.000 Ft.

Dermarolleres kezelés arcra: 12.000 Ft

Dermarolleres kezelés arcra biosavas bőrmegújítással: 15.000 Ft

Dermarolleres kezelés arc, nyak, dekoltázsra: 19.000 Ft

Dermarolleres kezelés arc, nyak, dekoltázsra biosavas bőrmegújítással: 23.000 Ft


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz