Esküvői oldal - Sain Enikő mesterkozmetikus - arckozmetika.hu - Beauty-Four Szépségstúdió kozmetika - fodrászat - műköröm

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Esküvői oldal - Sain Enikő mesterkozmetikus - arckozmetika.hu

Kozmetika
esküvői smink
esküvői smink

Menyasszonyi smink

Tartós és egyéniségéhez illő esküvői sminkjét  professzionális Mac, Artdeco, Sleek termékkel készítjük el.

Kérésére személyes tanácsadással is szolgálunk.
Az esküvő előtti készülődés igen nagy stresszel jár!
Kiváló alkalom a relaxálásra az utolsó kozmetikai kezelés.

A menyasszonyi smink, egy olyan természetes hatású, nem túl erős, de mégis mutatós smink, ami teljesen elfedi az arcon lévő hibákat, foltokat. Előtérbe helyezi az arc adta előnyös vonásokat. Harmonizál a ruha és egyéb kiegészítők stílusával és a menyasszonyi csokor színével.

Az esküvő előtt próba smink  ajánlatos. Ez alkalommal lehetőség van több smink kipróbálására, hogy megtaláljuk az arcformájához leginkább illő, a szépségét legjobban kiemelő színeket.
A menyasszony otthon kikérheti a család véleményét és meggyőződhet, hogy nem allergiás semmilyen termékre valamint, a smink tartósságáról.
Az esküvői smikről fényképet készítünk és elküldjük a menyasszony email címére,otthoni kiértékelésre.


arckozmetika.hu esküvő

A menyasszony sminkjének elkészítésén kívül előzetes megbeszélés alapján lehetőség van a menyasszony sminkkészítésének helyszínén a koszorúslányok és hozzátartozók sminkjeinek elkészítésére is…

Bőre előkészítéséhez arca, dekoltázsa vagy egész teste frissítéséhez, kezeléséhez Matis, Laneche, Phyris termékeket használok.
Arckezelést az esküvő előtt egy héttel érdemes készíttetni,szemöldökigazítást, szempillafestést, műszempilla felhejezést egy nappal a nagy esemény előtt.
Higgyük el a barátnőnk is nagyon ügyes, de ne vele készíttessük el a nagy napon a hajunkat, esküvői sminkünket, sem a körmünket, mert ezek legalább annyit számítanak, mint egy álomszép ruha.


Esküvői smink
mennyasszonyi smink
mennyasszonyi smink
mennyasszonyi smink
esküvői smink
esküvői smink
esküvői smink
esküvői smink
ÖTLETTÁR ESKÜVŐKRE
esküvői smink
esküvői smink
esküvői smink
esküvői smink
esküvői smink
alkalmi körömépítés
alkalmi konty
alkalmi körömépítés
 
 
esküvői smink
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz