Műszempilla készítés - Sain Enikő mesterkozmetikus - arckozmetika.hu - Beauty-Four Szépségstúdió kozmetika - fodrászat - műköröm

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Műszempilla készítés - Sain Enikő mesterkozmetikus - arckozmetika.hu

Kozmetika
műszempilla
műszempilla
2D volumen pilla

Egy tisztességes, kvalifikált műszempilla-stylist egy ilyen 3D vagy 4D szempillasor applikálásakor is minden lehetséges pilládra felragaszt egy műszálat, ami a két szemre számítva másfél-két óra munkával 200-300 szálat is jelent. Ehhez képest jóAz eljárást eredetileg szálas szempilla-hosszabbításként, illetve szempilladúsításként „anyakönyvezték”, hiszen egyenként, szálanként applikálják, elvileg minden egészséges saját pillára egy-egy műszál kerül .– A 3D-s szempilla-hosszabbítás fantázianév, mert megkülönböztetjük a vastagságot, a hosszúságot, valamint az ívet, és ezeket hosszabbítjuk, vastagítjuk, illetve módosítjuk a műszálakkal.A 4. dimenzió az egyik műszempilla-forgalmazó szerint az idő, mert az általuk forgalmazott pillák tartósabban maradnak fent. A 3D-s és 4D-s műszempillák esetében ugyanakkor sem technikában, sem a kellékek anyagában, illetve azok árában nincsen semmilyen különbség, vagyis elvileg ugyanabban a szalonban a szolgáltatás árában sem lehet eltérés a kettő között.

néhány olyan szolgáltató van a piacon, akik szemenként csak nagyjából 50 szálat applikálnak. Ilyenekhez jobb, ha be sem jelentkezel.
Duplázás és extrém dúsítások
A duplázott technikával épült pillasorok esetében minden lehetséges saját szempillára 2 darab vékony vagy ultravékony műszál kerül, vagyis összesen akár 400-500 darab. Ezzel a technikával még látványosabb pillasort lehet építeni.A tartós műszempillák applikálásakor nem kell attól tartanunk, hogy a ragasztó belefolyik a szembe, hiszen az alsó pillasort a felhelyezés idejére leragasztják. Elvileg sem a ragasztó, sem pedig a pillák nem érintkeznek a szemhéj bőrével, csakis magukkal a szempillákkal, hiszen azokra kerülnek fel.
A természetes pillasor akkor sérülhet a műszempilláktól, ha a pillaviselő a saját pilláit megterhelő műszempillákat visel folyamatosan, amelyek gondatlanul vannak applikálva, illetve akkor, ha nem vigyáz rá megfelelőképpen. Erre mindjárt bővebben is kitérünk.
Szemgyulladásban szenvedőknek, illetve azoknak, akik nem tudják teljesen lezárni a szemhéjukat, nem szabad pillát applikálni, mindenki más viszont alkalmas rá, hogy tartós műszempillát hordjon. Megfelelő méretválasztás esetén a pillasort évekig, folyamatosan töltethetjük és viselhetjük, anélkül hogy szünetet kellene tartanunk.
Fontos! Ha a műszempilla mégis szúr, viszket, irritál, akkor se próbáld otthon, magadnak eltávolítani, hanem menj vissza a szempilláshoz, és kérj leoldást!
Ápolás
A pilla viselése megkíván egy gondolatnyi önfegyelmet, de nem többet, mint egy szép ruha viselése, melyben nem terpesztve ül le egy nő, vagy egy smink esetében sem fogja megdörgölni a szemét – mondta a szempilla-stylist. A műszempillákat nem szabad tépkedni, dörzsölgetni.
A felhelyezést követő 48 órában kímélni kell pilláinkat a víztől, a gőztől és a hőtől. Amit a műszempilla-viselés idején végig kerülnünk kell, azok az olajos alapú kozmetikumok, beleértve az ilyen sminklemosók használatát is. Olajmentes kozmetikumokkal viszont sminkelhetünk is, viszont szempillaspirálra nem lesz szükség. Aki mégsem akar lemondani a spirálozásról, annak műszempillára való, gyógynövénytartalmú szempillafestéket kell beszereznie, minden más szempillaspirál ugyanis csökkenti a műszempillák tartósságát.
Még a legigényesebben applikált műszempillák is összekócolódhatnak például alvás vagy öltözködés közben, szempillakefe segítségével azonban néhány óvatos mozdulattal újra rendezetté tehetjük a pillasorunkat.( Nők Lapja Café)3-6D volumenpilla
műszempilla

1D műszempilla:


A 3D / 4D szempilla hosszabbítás fogalmánál 1 saját szempillára, 1 szál műszempilla kerül.

2D műszempilla:

Dúsabb szempillák eléréséhez a duplázó technikát alkalmazzuk, mikor is 1 saját szálra 2 műszempilla szál kerül felhelyezésre. Kétszer annyi (kb.250-350 szál), mint a hagyományos szettben.

3D műszempilla:

Még dúsabb szempillák eléréséhez a triplázó technikát alkalmazzuk, mikor is 1 saját szálra 2-3 műszempilla szál kerül felhelyezésre.

6D Volume Lashes / Russian Volume technika:

Az eredetileg Oroszországból származó technika, a tavalyi évben már meghódította az USA-t és Európa nagy részét is. A szuper vékony és extra könnyített műszempillákból 4-6 szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára. Azonban ennek ellenére sem nehezíti el a saját szempillát, hiszen 4-6 darab szempilla szál súlya megegyezik az eddig használt 1 műszempilla szál súlyával.
A maximálisan luxuscikk kategóriába sorolandó Volume Lashes szempilla speciálisan könnyebbített súlyú pillákból áll, tapintása selymes hatású, viselése pedig lehelet könnyű.
A fele vagy akár harmad súlyú pillákból egy saját pillára 4-5-6 szál ultra vékony és könnyített súlyú műszempilla kerül egy teljesen új technikával applikálásra, ez határozza meg a „D”-k számát.

                   Műszempilla Árak:

1D szempilla:
1 saját szálra 1 szál műszempilla (1.5 óra)

Építés:                 5.500 Ft
Töltés: 3 hét        3.500 Ft
            4 hét        4.000 Ft

2D szempilla:
1 saját szálra 2 szál műszempilla (2.5 óra)

Építés:                 8.000 Ft
Töltés:  2 hét       3.500 Ft
             3 hét       5.000 Ft
             4 hét       6.000 Ft

Duplázott szempillasor 2D
2D volume pillák
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz